10.4.11

"PERADUAN MEWARNA INCHIK EMAN"

hye kawan-kawan! ;)
hari nie mood saie btol-btol rajin nak menterjah ke blog orang.
terjah punya terjah, nampak plak ada satu contest nie.
"PERADUAN MEWARNA INCHIK EMAN" yg juga dibuat oleh encik eman sendiri :)
haa comel kan? blogger yg lain banyak gak wat contest. tapi semua berkenaan ngn gambar kita sendiri.
tapi encik eman nie anjurkan contest mewarna. gambar yg kene warna tu spongebob plak tu. haih. 
saie die hard fan spongebob okay! :D kemain suka bila nampak contest nie tadi. haha
dengan tak berlengah-lengah, saie tros mendownload gambar tu lalu terus mewarna dengan bersungguh-sungguh...(gedik naa kau mayang? ) hihi ^^

nie gambar asal yg saie amek dari blog encik eman okay ;)

haa tu laa gambarnya. comel kan? hehe..
tapi ada plak terselit sikecik pencurik krabby patty . haa tape laa. tu bukan point nya okay. 
point nya skunk, saie nak tunjuk gambar yg dahh pun siap warna...
err,,,,nak tgk ke? 
klw saie tunjuk , awak tamau ketawakan tau?sebab saie tak sehebat awak. sob3 :(
promise ehh? (ada ker yg nak tgk ?perasan je kan? huhu )

jeng jengg jenggg!!!



hasil titik feluh berbaldi-baldi. (tipu jea.hihi^^)


cikuuu cakkkk!!! hihi ^^
haa nie laa gambar yg dah saie warna.
fuhhh..berfeluh-feluhh tau buat.
(ceh! padahal tak feluh langsung) hahaa
so apa lagi? meh laa join sama-sama :)

nie budak-budak kecik yg saie nak tag okay ;p



sekian terima kasih . hehe :) 



p/s : kalau nak join, picit sebelah nie ehh.  * MARI MEWARNA ;) 
 




6 comments:

*47!k@# said...

pergh!!hebat!!ala,,ni yang rasa nak buat lagi ni :( btw good luck k..saingan hebat ni!!hey!jumpe di fb utk discuss pasal present awak tu!! :)

Eman said...

WOAHHH! cun!
sy daa download pic awak ni.
thnx en sbb support.
guwdluck!
;DD

MayangRosli said...

thanks eman :)
btw, ur most welcome. hihi ^^

MayangRosli said...

ika, mana ada hebat. biasa jer. myg memang suka kaler2 laa. ika lagi hebat okay :)

Inchik Eman said...

ehhh. daa elok ni koment box awak. ape problem ari tu?

MayangRosli said...

waa. ane ada elok. :(

mayang's copyright,credit to doodlynn@tumblr,lovalina@tumblr